Dragon kupka za svjesnost da jesmo zvuk, energija i vibracija OPATIJA

Zvučna Kupka Gongova, šamanskih bubnjeva i tibetanskih zdjela u ovom terminu je posvećena našem osvještavanju da jesmo vibracija zvuka, svjetlosti i energije.
Istinska realnost nije materija, već je to vibracija/energija. To odavno nije samo mistična i ezoterijska tvrdnja, već su to konačno spoznali i znanstvenici. Metafizičari i nuklearni fizičari.
 
I ako jesmo energija, tada su naše misli, osjećaji i djelovanje također energija sa svojim potencijalima i manifestacijom.
Kao što se voda može uz djelovanje energije pretvoriti u led ili paru, ona nije nestala. Tako se naš vid može zamutiti. misli nam mogu biti depresivne, osjećaji agresivni … ali sve je tu i dalje što nam treba da bi jasno vidjeli, mislili i osjetili.
Nešto se očito dogodilo da energija, svjetlo i vibracija zvuka ne teku skladno kroz nas ili nam je oslabila razmjena sa tim istim energijama oko nas.
 
Zvuk, vibracija i energija koju pokreću bubnjevi, gongovi i zdjele su poput univerzalnog “štimera” koji će pokrenuti proces balansiranja upravo naše temeljne vibracije iz koje se inicira naš unutarnji iscjelitelj.
 
Savjetujemo ponijeti prostirku, bočicu vode, a preporučena donacija je 100 kn.
 
Veliki zagrljaj od:
 
Luke Merlina
Duhovnog učitelja i iscjelitelja  i
 
Zorana Tepurića
Duhovnog učitelja, iscjelitelja i šamana

[huge_it_maps id=”6″]