Apokalipsa 2020.

Sve je “stalo”, osim Corone. I to je zabluda. Ništa nije stalo, sve se kreće. Možemo se truditi okarakterizirati da je ovo ili ono loše, teško, užasno … Ali, na kraju je uvije sve dobro. Ako sada nije dobro, znači nije kraj. Što je uopće kraj i da li uopće postoji ?
 
Ovdje u Zagrebu, ne samo da smo se suočili sa virusom, nego nas je dobro protreslo.
Sjetite se kad ste kao dijete malo pretjerali u nečem, pa vas je mama ili tata primio i zdrmao. Stali ste.
 
I unatoč svim znastvenim, tehnoločkim i duhovnim znanjima i spoznajama, zatečeni smo, u strahu, panici, manipulacijama i bespomoćni.
Zar smo iza sebe ostavili tolika stoljeća i tisućljeća uzalud ? Ili je sve to ipak bilo za ludo ! Ispisali smo knjigu vlastite ludosti.
 
Apokalipsa je nazvana mitom, znanost je postala bog a novac najmoćnija religija. A ljudi, ljudi su postali zombiji. Puka tumarala.
 
Neki kažu ovo je kraj, ovo je Božja kazna, osveta prirode … Svi su u pravu i nitko to nije.
 
Ipak, konačno smo doma, konačnom smo stali (barem izvanjski), očekujemo u svom kutku razriješenje mnogih situacija i procesa.
 
Astrolozi kažu da su zvijezde točno u onom položaju kada se potiče promjena ljudske svijesti. A što ako je ta posuda mala i iz nje se preljeva, a alat za njeno proširenje zahrđao ili tek u blagom djelovanju ?
 
Svatko od nas kreira globalnu energiju čovječanstva. Ako za sebe mislite da ste premali, samo se sjetite da je veličina koronavirusa manja od mikrona.
 
Toliko misli očekivanja i pritiska upućenih liječnicima i političarima, samo ih ometa.
Radije da se svatko od nas okrene sebi. Zaroniti ispod površine strahova i uzburkanih misli, u dubine gdje je potpuni mir. U tom utočištu sebe, nalazimo sve odgovore i putokaze. Samo duboko “udahnite” i …
 
Radio Merlin možete slušati na www.mixlr.com/radiomerlin ili na www.merlin.hr/radio-merlin-uzivo
 
Telefon za kontakt u emisiji je +38516131333 i za međunarodne pozive preko Viber ili WhatsApp +38598220595 .
 
Do slušanja veliki zagrljaj svima
 
 
Luka Merlin
Duhovni učitelj, majstor i iscjelitelj