Mjerenje protoka životne energije – dijagnostika

Close up Bare Hand of a Man Covering Small Flowers at the Garden with Sunlight Between Fingers.
Protok životne energije kroz ljudsko tijelo je jako važan, jer on se manifestira i kroz naše misli, kroz osjećaje i na koncu u našem tijelu.
 
Vrlo je jednostavno. Slobodan protok Chi-a rezultira čistim mislima i osjećajima i zdravljem u tijelu. Smanjen ili čak blokiran protok, rezultira poremećajima na tim razinama.
 
Istraživanja u ovom području i moja desetljetna iskustva govore, da katkada od samog početka poremećaja na toj nevidljivoj razini, pa do vidljive razine, može proći i nekoliko godina do desetljeća.
 
Čovjek prirodno u sebi ima senzore koji to registriraju i potiču ga na neku promjenu. Današnji način življenja je nažalost otupio te fine senzibilne osjećaje, pa čovjek često reagira prekasno. Tada, kad se stvari pojave na vidljivom planu, čak i tada se obraća samo simptomatološka pozornost, bez dubljeg osvrta na uzrok tih poremećaja.
 
Na ovaj način se učinkovito mogu odrediti i najučinkovitiji putevi iscjeljenja energetskog poremećaja.
 
Na ovu temu će biti riječi i ne samo riječi, već i praktičnog detektiranja slušatelja koji se u živo jave u program Radija merlin na telefon 01 61 31 333 ili preko Vibera za inozemne slušatelje na +385 98 220 595.
 
Radio Merlin možete slušati na www.mixlr.com/radiomerlin ili www.radio-merlin.com/radio-merlin-uzivo
 
Ovo je do sredine veljače, zadnja emisija uživo.
 
Veliki zagrljaj svima
 
Duhovni učitelj i iscjelitelj
Luka Merlin