Oglašavanje

Poštovani,

U svibnju 2015. godine, proradio je Internet Radio Merlin. Atribut koji ga resi je RADIO S DUŠOM !
Radio Merlin sastavni dio Udruge za unapređenje i razvoj svjesnosti Merlin.


Vjerojatno neki od vas znaju, no ipak za informaciju, internetski radio je u svijetu oko nas, već duže vrijeme u trendu, a kod nas je tek zadnje dvije do tri godine zaživio.

Koncepcija Radio Merlina je javno promicanje i oglašavanje: svih univerzalnih ljudskih i duhovnih vrijednosti, prirodnih načina iscjeljivanja, ekološkog uzgoja, pripreme i distribucije hrane, proizvođača ljekovitih pripravaka i sredstava, knjiga i literature iz različitih duhovnih područja, organiziranje domaćih i inozemnih ezoterijskih skupova, trgovina ekološke hrane, vegetarijanski, veganski, makrobiotički i restorani sirove hrane, trgovina koje prodaju kristale, eterična ulja, karte za proricanje, glazbe za meditaciju i opuštanje, intervjuiranje domaćih i stranih osoba i skupina koje zagovaraju, prakticiraju i žive univerzalne ili tradicionalne duhovne putove, i tehnike osvještavanja. I još mnogo, mnogo toga.

Radio Merlin trenutno emitira program: Svakog dana od 10.00 do 22.00 sata, glazba za meditaciju i opuštanje, a svakog utorka u 21.00 je vođena meditacija, četvrtkom u 21.00 su tematske emisije iz različitih područja, u kojima često gostuju osobe koje svojim radom pomažu ljudima (majstori Reikija, Yoga majstori i instruktori, Feng Shui savjetnici, šamani, tarot majstori, astrolozi, bioenergetičari, kiropraktičari, radiestezisti, kristalo terapeuti, proizvođači ekološke hrane i dr).
Radio (program, broadcasting i tehnika) do sada se financirao 99 % iz mojih privatnih sredstava.

Od početka emitiranja do danas, Radio Merlin je slušalo preko 60 000 ljudi, od čega je oko 1000 stalnih slušatelja.

Radio Merlin ima svoju web stranicu www.merlin.hr , koja je ujedno i stranica Udruge. Stranicu, prema statistici, dnevno pogleda 50-tak osoba, i broj posjetitelja ima tendenciju rasta.

OGLAŠAVANJE

  1. Banneri se objavljuju na glavnoj web stranici Radio Merlina.

Posjetitelj može klikom na banner, biti usmjeren na vašu web i facebook stranicu ili neku drugu socijalnu mrežu po vašem izboru.
Prvih mjesec dana objave bannera, bit će potpuno besplatno. a nakon toga  bit će neophodna skromna novčana razmjena za tu uslugu (75 kn mjesečno).
Gotove bannere u rezoluciji 1200 X 1200 px dostavljate Radiju, a ako ga nemate, mogu ga uz vaš opis i zahtjeve, proslijediti stručnim osobama za izradu  (od 10 do 25 $).

  1. Čitane govorne poruke i jingl-ovi, u okviru dnevnog emitiranja programa, u startu će

zahtijevati novčanu razmjenu, jer takav način oglašavanja zahtjeva umjetničku i tehničku pripremu / snimanje, potom emitiranje u rasteru koji se dogovori. I ta novčana razmjena će biti skromna u odnosu na bilo koju lokalnu/klasičnu radio postaju.

Snimanje govorne poruke ili jingla 600 kn

Svakodnevno emitiranje – objava poruke (3 puta raspoređeno tijekom dnevnog emitiranja od 10 do 22 sata u trajanju od mjesec dana, daje ukupno 90 objava)  100 kn

Dodatno emitiranje jingla ili poruke u glavnim terminima (pred emisije uživo, a to je utorkom i četvrtkom u 21 sati i neposredno nakon emisija, a to je između 22 i 23 sata), znači 16 puta mjesečno

3.Marketinški intervjui su propagandne emisije u trajanju 30-ak minuta u kojem naš klijent odgovara na pitanja novinara o proizvodima i uslugama koje pruža njegova organizacija, udruga, poduzeće, OPG, salon, studio, centar … Ovi intervjui mogu ići uživo (termin po dogovoru) ili se snimaju pa objavljuju u određenom terminu. Novčana razmjena za ovakve emisije je također skromna u odnosu na klasične radio postaje. Razmjena za jedan termin  je 700 kn.

Novčane uplate razmjene za oglašavanje se vrše po potpisivanju ugovora o oglašavanju na žiro račun Udruge za unapređenje i razvoj svjesnosti Merlin IBAN HR2323600001102512529 ili gotovonski uz uplatnicu.

Kako slušati Radio Merlin ?
Radio Merlin emitira preko Internet Broadcaster aplikacije Mixlr.   www.mixlr.com/radiomerlin

Vrlo je jednostavno ! To možete pomoću vašeg PC računala, tableta i pomoću smart phone ,(na PC, tablet ili smart phone treba instalirati aplikaciju Mixlr).
U sva tri slučaja, a najjednostavnije je otići na www.merlin.hr i kliknuti na meniu početne stranice na RADIO UŽIVO, i još jedan klik na simbol play tamo gdje vas je dovelo i slušate program.

Mixlr trenutno u svijetu podržava na tisuće i tisuće radio postaja koje sluša preko 140 milijuna slušatelja.

Neka vas Zemlja čuva, a Nebo vodi u svemu što živite i radite,

Luka Merlin
Majstor/učitelj i iscjelitelj

Budite potpuno slobodni i kontaktirajte me:

+385 98 220 595
info@radio-merlin.com
luka.merlin@gmail.com