Reiki Intenziv – Jačanje osobne snage i hrabrosti – Fužine – 06. do 08. studenog 2020.

Uspomena sa ovogodišnjeg, proljetnog Reiki Intenziva

Buka i kaos u nama i oko nas. Najkraći je globalni opis stanja. Konačno se cijeli svijet barem u nečem “ujedinio”. Istina je da smo to mogli i na ljepši način, ali nismo htjeli.

Već i vrapci znaju, da svijet možemo promijeniti jedino tako da počnemo od svojih promjena. Mi smo sa tim promjenama (kako tko), počeli već odavno, a kraja nema, niti se ne naslućuje. I to je dobro, jer bi ga inače stalno očekivali. Katkada se zbog tog nepreglednog oceana vječnosti i preplašimo, privremeno odustanemo, ali u većini ubrzo shvatimo da stajanje na mjestu nema smisla.

Kroz Reiki smo odavno spoznali, naučili i dalje učimo, da to nije put ostvarenja želja i željica, već put čiste duhovnosti, na kojem dobivamo točno ono što nam je potrebno za naše najviše dobro. Preduvjet razumijevanja ovoga je duboka i predana vjera.

Vremena više nema za gubljenje, čekanje, iščekivanje, kukanje, plakanje i sažalijevanje nad sobom. Sve što smo do sada uložili i ulagali u sebe, treba staviti u djelatnu funkciju za samorazvoj, razvoj društva u kojem živimo i svijeta u cjelini.

Vi niste samo vaše tijelo, um i osjećaji. Čak i sve ovo nije vaše. VI STE BESKONAČNA DUŠA ! Ona je ta koja nas vodi, inspirira, iscjeljuje, nadahnjuje, osnažuje … zbog naše manifestacije LJUBAVI, MIRA, NENASILJA, ISTINE I ISPRAVNOSTI. 

Tijelo, misli i osjećaji su samo alat, odijelo, mehanizam … to je rentacar za dušu. Naravno i te alate treba održavati, kao što plaćate kasko, cestarinu i kredit za auto da bi se u njemu vozili sa nekom svrhom. I kada doputujete do točke B, auto vam više ne treba, tada vi stupate na scenu, on je na parkingu. 

Ovaj susret nam je još jedna u nizu već ranijih šansi i mogućnosti da se vinemo u visine. 

Radit ćemo upravo na tome: predati se i prepustiti s vjerom. Kome se predati i kome vjerovati ? Moguća su pitanja. Mogući odgovori su Bogu, Univerzumu, Reikiju, Anđelima i Duhovnim vodičima. Prema roditeljima, učiteljima i starijima razvijamo povjerenje i poniznost, jer oni su smjernice i putokazi. 

Forma Intenziva će se manifestirati kroz Reiki tretmane, meditacije, razgovore, Gong meditaciju …

U intenzivu mogu sudjelovati praktikanti 1. i 2. stupnja Reikija.

Intenziv počinje okupljanjem u Fužinama – Fužinarskoj kući 06.11.2020. od 18.30 sati, a završava 08.11.2020. oko 18 sati.

Na Intenziv možete povesti partnera ili partnericu, dijete, kumu, prijatelja … Zamolio bih vas da se polaznici Intenziva, koji će doći sa djecom, međusobno dogovore oko babysittinga, radi ravnopravnog sudjelovanja u programu Intenziva.
Prehrana u vegetarijanskom meniu je osigurana u sva tri obroka.
Puni pansion po osobi i danu iznosi 250 kn + BT Plaća se gotovinski na kraju Intenziva, osoblju Fužinarske kuće.
Kotizacija za program Intenziva je za članove Udruge 600 kn, a ne članove 850 kn. Gotovinske uplate za Intenziv, članovi Udruge i oni koji žive u Zagrebu i okolici, će riješiti sa Marijom osobno. 
Za one (goste) koji neće prisustvovati cijelom programu, a izraze želju sudjelovati na nekom njegovom dijelu, razmjena će se dogovoriti na licu mjesta.

Prijave za Intenziv do 20.10.2020. Osobno, ili na merlin.udruga@gmail.com


Molim vas da sa sobom ponesete prostirke, manji jastuk i udobnu sportsku odjeću.

Dodatne informacije na telefon 098220595.

Veliki zagrljaj ljubavi svima

Luka Merlin

Reiki majstor