Reiki retreat od 05. do 15.08.2024. Mali Lošinj

Reiki u svakodnevnom životu je veliki izazov za svakog duhovnog praktikanta. Ulazak u svoje unutarnje utočište pri svakom autotretmanu, a potom izranjanje u svakodnevicu ovog vihornog vremena. I sve to doživjeti kao jedno. Ostati budan, a katkada i umoran od svih tih izazova.

Zato je važno, da nekoliko puta godišnje, uđemo u ulogu promatrača sebe sa strane. I tko smo to zapravo mi ? Vozač ili auto kojim upravljamo. A oboje su važni. No ipak je vozač važniji i najvažniji. A auti se mijenjaju, kao i podneblja kojima se kreće. Biti usklađen sa godišnjim dobima, okružjem i svim ulogama u kojima se manifestiramo, prava je umjetnost.

Odmak od svakodnevice, u ovom slučaju 10 dana, bit će od velike koristi. Ne da predahnemo, već da dublje udahnemo. Dublje pogledamo i osvijestimo. To je znanje koje ne možemo pročitati nigdje na internetu ili nekoj knjizi. Ovaj zapis je u nama. Katkada prekriven velom tajne ili velom našeg ega. Za prvi veo je potrebna naša spremnost, a za drugi, naša odluka. Odgađanje će samo produžiti patnju.

Sam program Retreata za osmišljen kao puno osobnih i grupnih Reiki tretmana i meditacija. Spajanje sa morem kroz preporađanje i podešavanje naše bazne vibracije sa zvukom Gonga.

Dom će nam biti kamp Čikat u stoljetnoj borovoj šumi i uz bogom dano azurno plavo i čisto more. Ukusne vegetarijanske obroke zajedno pripremamo i uživamo u njima.

Reatritritu mogu prisustvovati praktikanti 1. i 2. stupnja Reikija, bez obzira na dob, spol, rasu, vjeru, boju i broj cipela.

Od logistike vam treba šator i minimalna dodatna oprema za kampiranje.

Razmjena za program Retreata je 370 €, uz dodatak troškova nabave hrane. Cijene smještaja (šator + osoba) pogledajte na https://www.camp-cikat.com/.

Dolazak u autokamp oko sredine dana 05.08.2024.

Prijave se primaju od danas pa do sredine srpnja 2024. godine. Osobno, na telefon +38598220595 ili na mail merlin.udruga@gmail.com .

Svima veliki Reiki zagrljaj

Luka Merlin

Reiki majstor