Sretan Božić i Nova 2023. godina

Sama forma ove čestitke je ista već godinama uz malu promjenu broja godine u kojoj želimo sreću. A jesmo li tako ravni i kod odašiljanja te poruke ? To svatko od nas najbolje zna. Pisane čestitke se danas gotovo uopće ne šalju, izravnih telefonskih čestitki bliskim ljudima se također smanjio i ostao je na koncu kopy-paste i šeraj na sve strane.

Užurbanost, kupovina darova i prehrane za taj sveti dan Božić i ili Novu godinu … Pa kako to da je tako malo osmjeha na licima ljudi u šoping centrima ? Grč i žurba su očito razlog. I tako u toj energiji ukližemo u blagdane u kojima bi trebalo polako i uživati.

Pišem ovo, sebi i vama. Jer jednako tako kako radim na tome da me u svakodnevici više vodi radost, tako bih volio da u ovoj kolektivnoj energiji dočeka Božića i Nove godine, dam svoj radosni doprinos.

Želim nam da svojim srcem dodirnemo energiju Srca ljubavi Isusa Krista i da nas to još dublje pokrene u vlastitu i globalnu energiju Ljubavi i suosjećanja koja nam je toliko potrebna da bi živjeli, a ne preživljavali. Zato vam iz dubine svog srca, želim blagoslovljen i sretan Božić.

Nova 2023. godina u sebi nosi i krije ogromne dobre astrološke potencijale. Naravno da ćemo uz to dobiti i nešto što je manje dobro. I viđenje i prolazak kroz obije energije opet ovisi o našem srcu, očima, ušima … Volio bih da nam se svi perceptori otvore i da sretno plovimo kroz tu 2023. godinu. Živite je mirno, u ljubavi, zdravlju i svakom obilju.

Svima ljubav i veliki zagrljaj

Luka Merlin