Tečaj – inicijacija u 1. stupanj Reikija, Zagreb – Poziv za predbilježbe

Uvijek si mislim, kako o Reikiju i vrapci znaju, a onda me demantiraju neke situacije, u kojima ljudi nisu niti čuli za Reiki.

Ova objava je namijenjena svima koji su čuli ili tek sada čuju, a nisu se do sada odlučili pohađati tečaj 1. stupnja. I kada tim ljudima kažem, da već sa 1. stupnjem Reikija postaju iscjelitelji, ostanu iznenađeni.

Zašto uopće ući u Reiki i što sa time dobivate ? NE DOBIVATE NIŠTA !!! Ali ćete pomalo ostajati bez ljutnje, bijesa, tuge, depresije, patnje … Pa ako je protuteža mir, radost, ljubav i viša svijest, DA, onda dobivate. No to je ionako u vama, u vašem utočištu, samo sa Reikijem to oslobađamo.

Raditi na sebi, iscjeljujući sebe, postajete bolji sebi i okolini. Pokretanjem svog iscjeljenja, privući ćete druge ljude da od vas traže da im radite Reiki tretmane.

Za inicijaciju u 1. stupanj Reikija vam ne treba nikakvo predznanje, uopće nije važno da li ste ili niste vjernik, ili bilo koji svjetonazora. Reiki je vrlo jednostavan, tako da u prvi stupanj mogu biti inicirana i djeca.

Ako u životu priželjkujete bilo kakve promjene, onda bez promjene sebe, nećete do njih doći. Zato, što prije stupite na put promjene, vaš život počinje rasti i cvjetati. Postaje čarolija.

Tečaj počinje sa uvodnim predavanjem u petak od 19 sati

Nastavak tečaja je u subotu i u nedjelju od 10 sati do cca 17 sati

Prijave su u tijeku.

Razmjena u novcu za tečaj 1. stupnja Reikija je 150 €.

Opširnije o Reikiju možete pročitati na ovoj web stranici http://www.merlin.hr/reiki/

Vaš interes ili pitanja za tečaj 1. stupnja Reikija možete poslati na mail luka.merlin@gmail.com ili na +38598220595

Veliki zagrljaj tebi koji ovo čitaš

Luka Merlin

Reiki majstor

Zagreb 07.03.2024.