Uvod u Feng Shui – besplatno predavanje

Feng Shui je drevna kineska mudrost uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo, na način da privučemo pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život kako bi osigurali sreću cijeloj obitelji i svojim potomcima.  U svojoj biti, on se temelji na promatranju nebeskih i zemaljskih sila, tj. vremena i prostora i interakciji energije ova dva faktora. A svrha mu je uravnoteženje istih kako bi se postigao sklad i sreća.

Feng Shui nije ljudska tvorevina koja je stavljena u sustav, već je to samo preslikana priroda. Ono što je čovjek uredio kao sustave, nekad ima smisla, a nekada ne. Sve ovisi o motivima, zašto smo neke stvari, poput stanovanja i mjesta rada, učinili onakvima kavi jesu. A da li smo sretni, ispunjeni, mirni i zdravi u njima, to samo mi znamo.

Baveći se dugogodišnjim savjetovanjem i analiziranjem stambenih i poslovnih prostora, redovito dolazim do spoznaje, da niti jedan prostor, od određene osobe, ili osoba, nije slučajno odabran. Kako je nekome bila potrebna sretna motivacija za daljnji život, tako je nekome trebalo nešto da ga zaustavi i promisli kako dalje u svom životu. Promjena je neminovna.

Iako je Feng Shui uspostavljen kao sustav kineske filozofije, on je svakako dio prirodnih načela življenja svih živih bića. Mnogi ljudi na zapadu, intuitivno i skladno uređuju svoje životne ili radne prostore, a da Feng Shui niti ne poznaju. No, kod mnogih je ta intuitivna povezanost sa prirodom, zaspala.

Glavna tema će biti sustav 5 elemenata i njegov utjecaj na prostor i ljude.

Ovo uvodno predavanje o Feng Shuiju je poticaj da se ta povezanost u nama probudi i da pokrenemo promjene u našem životu, koje će nam donijeti mir, radost i zdravlje. Naravno, da ćete u sklopu predavanja, moći postavljati pitanja, koja su povezana sa vama osobno ili vašim prostorom.

Predavanje će se održati u Centru Merlin, Zagreb, Letovanićka ulica broj 30, 15.(subota)06.2024. sa početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje predavanja je oko 3 sata.

Molim vas da svoj interes za prisustvovanjem, najavite na 098220595.

Savjetujem ležernu odjeću, jer se sjedi na podu i jastučićima.

Hvala vam

Feng Shui savjetnik

Luka Merlin