02.11.2017. u 21.00 Tematska emisija o Feng Shuiju – Kut Istoka, područje Obitelji i Zdravlja

 

Nastavljajući tematske Feng Shui emisije, dolazimo do istočnog kuta u vašem stanu ili radnom prostoru. To je kut obitelji i zdravlja. Ovom kutu pripada element Drvo.

 

Ovaj kut je posebno važan za osobe koje su po Feng Shui astrologiji element Drvo 3, a za sve ostale je važan kako bi taj dio stana odgovarajuće uredili. Naravno, sve ovisi o tome, koja prostorija ili prostorije, pripadaju tom kutu.

 
Generalni savjet je da se zid, ili zidovi u tom kutu, obojaju u zeleno ili u kombinaciji sa tamno plavom (što je element Voda koja daje podršku drvetu). Ako trenutna situacija ne dozvoljava bojanje, svakako bi bilo dobro postaviti lončanicu sa izrazito zelenom biljkom.
Za ljude koji su element Drvo 3, ovo je smjer Ljubavi, što je još dodatni element za jačanje ovog kuta.
 

Kako je ovo i kut obitelji, dobar Feng Shui lijek je da se na jedan od zidova, postave fotografije članova obitelji, odvojeno ili zajednička fotografija.

 
Sve ovo su generalni savjeti, a svaki prostor i njegovi stanovnici imaju svoje specifičnosti, pa ih tako treba rješavati na individualan način.
 
Najbolje rješenje je cjelovita Feng Shui analiza prostora i svih ukućana, koja će dati odgovore na sva pitanja, ne samo vezana uz ovaj vrlo važan smjer.
 
Ova emisija vam može pomoći da uredite svoj kut Zdravlja i Obitelji, a bit će dovoljno da se direktno uključite u eter, preko telefona 00 385 1 61 31 333.
 
MOLIM VAS DA PRIJE SVEGA, TOČNO UZ POMOĆ KOMPASA ODREDITE koji je to istočni kut vašeg stana ili poslovnog prostora.
 
 
Veliki zagrljaj svima :)
 
Luka Merlin
duhovni učitelj, iscjelitelj i
Feng Shui savjetnik