29.11.2016. u 21.00 Vođena meditacija sa zvukom

Iscjeljivanje zvukom je drevna metoda čiji korijeni sežu prema Kini, Nepalu, Tibetu, Indiji, Africi …
Takvo iscjeljivanje koristi vibraciju zvuka za uklanjanje raznih emocionalnih, mentalnih i fizičkih blokada. Zvuk je frekvencijsko područje između vidljivog i ne vidljivog, a upravo u tom području često dolazi do prekida protoka vitalne energije. Dakle, osnovna svrha i cilj je bolje zdravlje i podizanje svjesnosti.
 
Sve oko nas, i mi sami smo vibracija ! Utjelovljene i eterične energije vibriraju svojom frekvencijom, i pulsirajući u tom ritmu održavaju svoj balans i međusobno razmjenjuju te vibracije i energije.
 
Čovjek je dio tog Univerzalnog sustava. Kad se zbog blokada čovjek zatvori, nastaje neravnoteža, razmjena sa drugim energetskim sustavima se smanji ili u potpunosti blokira. Mi zapadnjaci to nazivamo bolešću.
 
Sve je više istraživanja i dokaza koji ukazuju na pozitivno djelovanje vibracije zvuka u praksi iscjeljivanja.
 
Terapija zvukom (često se naziva zvučnom kupkom) može se kombinirati sa drugim iscjeliteljskim putovima: Reiki, kristali, Orgonska terapija, regresoterapija, preporađanje, fitoterapija i drugi.
 
Večeras ću raditi audio zvučnu kupku sa raznim instrumentima (gongovi, zdjele, bubnjevi …). Dijelom u živo, a dijelom uz načinjene snimke.
Svakako preporučujem upotrebu slušalica :)
 
Do slušanja šaljem veliki zagrljaj svima :)
 
Iscjelitelj i učitelj
Luka Merlin
 
slušajte Radio Merlin : www.merlin.hr ili www.mixlr.com/radiomerlin