Dragon zvučna kupka 17.12.2017.

Tema ove Dragon kupke je ŠTO UISTINU ŽELITE ?
Baš kao naručena za kraj ove i početak nove 2018. godine.
Samo scenarij želja koji je napravljen srcem, realizirati će se poput čarolije u narednoj godini.
 
Vi jeste srčana bića, no katkada je glava glasnija od Srca. Ako tako odlučite, ova Dragon kupka će utišati vaš um, a poglasniti Srce.
I neka bude tako.
Voditelji:
Zoran Tepurić šamanski iscjelitelj i majstor – učitelj
Luka Merlin iscjelitelj i majstor – učitelj
Zoran i Luka su iscjelitelji i duhovni učitelji nekoliko desetljeća. Reiki, Exkalibur, Kristaloterapija, Šamanski putovi iscjeljenja, Feng Shui, Regresoterapija, i još puno, puno toga su učenja, znanja, mudrosti i alati iscjeljivanja sa i kroz koje oni žive i rade.
Posebno mjesto u terapeutskom radu obojice je terapija zvukom bubnjeva, gongova i tibetanskih zdjela
Dva tijela, dvije duše, dva iscjeljitelja i učitelja i jedna želja, da svojim znanjem i vještinama pomognu ljudima dovelo je do sinergije šamanskih bubnjeva i gongova, Zorana i Luke u 2Dragons i Dragon zvučnu kupku.
Duhovni učitelj, majstor i iscjelitelj, dok svira na bubnju ili gongu pokreće i sudjeluje u iscjeljenju, uključujući i kanaliranje i djelovanje raznih iscjeljujućih energija.
To Dragon kupku čini jedinstvenom i neponovljivom. U to su se osvjedočili i mnogi koji su prisutvovali ovim zvučnim kupkama. Iskustva kojima oni svjedoče nakon svake Dragon zvučne kupke, najbolje govore o učinkovitosti.
Sami instrumenti na kojima se svira su ŽIVI INSTRUMENTI. Bubanj koji je dala priroda kroz kožu i drvo, gong i zdjela koju je dala Zemlja kroz razne metale, napravili su MAJSTORI, inicirali (udahnuli im životnu energiju) su ih MAJSTORI.
Bubanj kao element zemlje je najsnažniji šamanski instrument. Gong kao element Svemira, spada u najmoćnije vibracijske instrumente.
Seanse zvukom bi bilo dobro provoditi u kontinuitetu, u okviru skupnih i individualnih tretmana.
Šta Vam je potrebno za terapiju:
1. Najavit se kod Zorana 091 2308059 ili Luke 098 220 595
2. prostirka, pokrivač i po potrebi mali jastučić
bočicu vode koja će primiti vibraciju ove kupke
Preporučena donacija 100 kuna.
 
Veliki zagrljaj od Luke i Zorana
 
slušajte www.merlin.hr

[huge_it_maps id=”5″]