Feng Shui radionica za aktiviranje zone Sjevera (životni put i karijera) – 10. i 11.12.2022.

Iako smo do sada imali šest Feng Shui radionica, uvijek se možete uključiti u ovaj ciklus učenja. Svaka od radionica, sadrži i uvodni dio Feng Shuija, koji je baza ovog sustava.

Ova radionica je važna za sve ljude, bez obzira koje su životne dobi, jer kreativna energija ljudskog bića ne poznaje vrijeme i prostor.

Sjeverna zona stambenog ili poslovnog prostora ima veliku ulogu. U većini slučajeva, ona na osobnom planu određuje životnu posvećenost.
U današnje vrijeme izgubljenosti osjećaja za temeljne ljudske vrijednosti, ljudi se teško snalaze, a povremeno i izgube na tom svom sudbonosnom putu. Od tuda kreću i osobne frustracije, financijski gubitci, raspad obitelji …

Živjeti i raditi ono što volimo, težnja je svakog čovjeka. Život sa tim vrijednostima, donosi obilje, radost, zdravlje i svekoliko ispunjenje.

Za početak, pogledajte što se nalazi u sjevernoj zoni vašeg stambenog ili poslovnog prostora ? Karakter, izgled i stanje te prostorije, ukratko vam može dati ocjenu trenutnog stanja vaše karijere i životnih vizija.
Sva trenutna stanja, bila ona manje ili više loša/dobra, mogu se popraviti/izliječiti/još više unaprijediti sa Feng Shui lijekovima. To je vrlo jednostavno i što je vrlo važno, jako, jako učinkovito.

Na radionici se osim analize prostora, obrađuje i vaš osobni element u odnosu na Sjever koji je element vode. Zašto ? Kako bi se međusobno uskladili i tako aktivirali i vaši osobni afiniteti i potrebe u karijeri i na vašem životnom putu.

Radionica će se održavati u živo, a za one koji su udaljeni od Zagreba, i ako zbog nekih razloga nisu u mogućnosti prisustvovati osobno, paralelno će se omogućiti ZOOM konferencija.

Razmjena-donacija za ovu dvodnevnu radionicu je 150 €

Molio bih vas da se prijavite osobno, ili mailom: luka.merlin@gmail.com, ili mobilni telefon +38598220595.

Do našeg susreta, svima veliki zagrljaj

Luka Merlin
Feng Shui savjetnik