Kvantno-magnetnska analiza

Što je to Kvantni – magnetski analizator ?

To je najnoviji izum tehnologije u koji su sjedinjene medicina, elektro-tehnologija, bio-informatika i druge znanosti. Primarno je nastala zbog potrebe analiziranja i testiranja osoba koje su bile u zanimanjima astronauta ili vojnih pilota. Kvantna medicina u ovom kontekstu, predstavlja naprednu elektronsku tehnologiju koja detektira slabo magnetno polje našeg tijela i analizom nam daje informacije o cjelokupnom zdravstvenom stanju osobe uključujući njegove probleme. Na ovaj način možemo dobiti preventivne informacije kojima možemo pomoći osobi za ublažavanje ili potpuno uklanjanje nekog problema.

Kvantna medicina smatra da je najvažniji uzrok nastanka bolesti izlazak elektrona iz atomske jezgre i promjena orbite (zbog promjene frekvencije), čime se izaziva promjena atoma koji čine određeni bio-materijal, promjenu malih bio-molekula, promjenu velikih bio-molekula, promjenu ćelija i konačno promjenu na samom organu ili organima, što dovodi do zdravstvenih problema u cijelom organizmu. 

Bio magnetni analizator zdravstvenog stanja je izumio tim medicinskih i informatičkih znanstvenika i zasnovan je na nekoliko stotina tisuća kliničkih slučajeva koji su praćeni dugi niz godina.  Utvrđeno je da je točnost nalaza ovog uređaja čak do 85%. Zato je u ovom procesu detektiranja, vrlo važan iscjelitelj, koji će svojim dodatnim metodama provjeriti, pročistiti i eventualno dopuniti analizu ovog uređaja.

Dodatna radiestezijska detekcija

Sam proces detekcije se odvija na način da detektirana osoba u ruci drži senzor, a pritom uređaj analizira stotine informacija vezanim uz vaše stanje organizma. Sama obrada traje tek nekoliko minuta, potpuno je bezopasna. Testirati se mogu odrasle osobe i djeca.

Nakon analize slijedi razgovor za iscjeliteljem/savjetnikom u kojem se detaljno prolaze stavke analize i daju konkretni savjeti i upute.

Glavnih stavki analize ima preko 30, uključujući kardiovaskularnu i cerebrovaskularnu analizu, mineralnu gustoću kostiju, stanje minerala i vitamina, koncentraciju teških metala, reumatizam, pluća i respiratorni trakt, šećer u krvi, želudac i criieva, jetru i žuč, ginekologiju, prostatu, bolesti kostiju i još mnogo toga. Interesantno je da uređaj kod djece može dijagnosticirati eventualnu prisutnost ADHD sindroma.

Na vama je, da li želite analizirati cjelokupno stanje vašeg organizma, ili samo pojedine sustave ili organe.

Po završenoj analizi, na svoj mail ili u ispisu, dobivate njene rezultate.

Ovisno o stanju narušenosti zdravlja i preporučenim promjenama (prehrana, terapije i tretmani, tjelovježba, mjesto spavanja …), nakon 1 do 3 mjeseca se radi ponovna detekcija i uspoređuje sa početnom analizom.

Svakako bi napomenuli, da upotreba ovog uređaja, kao i analiza samog iscjelitelja, ne isključuje klasične medicinske dijagnostike i liječenje.

Radi dodatnih informacija i dogovor za kvantno-magnetsku dijagnostiku, slobodno se javite na info@merlin.hr ili na telefone +38598484482 i +38598220595