Reiki Intenziv za buđenje – Slovenija – 04. do 06.11.2022.

Da li smo budni ? Koliko smo budni ? Drijemamo li ? Ili …

Većina čovječanstva, nažalost živi kao zombi. Možda pre jaka i oštra karakteristika, no slobodni ste to demantirati.

Priča mi neki dan prijatelj, koji je u Hrvatsku/Zagreb doveo nekoliko tibetanskih lama. Kad su došli blizu centra grada, pita ih on, što osjećaju ? Odgovor je bio NIŠTA. Zamislite, gužva od ljudi, trgovine, kafići, promet, a osjećaj NIŠTA.

Koju i kakvu to energiju u sebi uzgajamo i oko sebe zračimo da je trag oko nas minimalan ili nikakav ?

Živimo u poznatom tunelu od doma do posla, pa do shoping centra, sa malim amplitudama u “prirodu”. I sve to sa gasom do daske. Ni u čemu ne uživamo, jer i tamo gdje jesmo, već žudimo k slijedećem objektu ili destinaciji.

Čak kada se i malo kandidata prijavi za Reiki tečaj, neki od njih prvo što pitaju je koliko to dugo traje i koliko košta. Pa da to nadam se obavimo. Koja i kakva je motivacija uopće otići na tečaj Reikija ?

Pa, fokusirajmo se na ovaj Intenziv. Doći samo da bi ostavili umor, stres, ljutnju i tugu, a uzeli svjetlo, čistu energiju … i onda opet natrag u jurnjavu. Bolje NE.

Ako vam je motivacija da se nešto promijeni i iscijeli, onda DA. Molim vas da dobro o ovome promislite.

Bez brige, ego će uvijek pronaći uvjerljive faktore, razloge i činjenice da izbjegne promjenu. Zato, osjetite ovaj poziv i objavu događaja, sa svojim veeeelikim srcem.

Za ego mogu pisati o programu, smještaju, prehrani, blizini ili daljini lokacije Intenziva. Srcu to ne treba. Ono sve zna i osjeća. Imajte povjerenja i vjeru u sebe, a manje u učitelja. Računajte više na svoju predaju, a manje na uzimanje.

Intenzivu mogu prisustvovati praktikanti 1. i 2. stupnja Reikija.

Program ukratko: Dakako i primarno Reiki autotretmani, grupni i razmjena; predavanje, gong kupka; i ako ambijentalni uvjeti budu mogući, hodanje po žeravici.

Program počinje vašim dolaskom u Jarče Brdo – Selce, najkasnije u 19 sati (ako može i malo prije), slijedi smještaj, večera i nakon toga energetska sinkronizacija grupe.

Smještaj na bazi dva puna pansiona u Turistična kmetija Podmlačan – JARČJE BRDO 24227 SELCA. Blizu Škofja Loke. www.podmlacan.com

Cijena noćenja + puni pansion 40€ . Djeca do 12g (znaci do kraja 11 godine) imaju 30% popust, turistička taksa je 1,60€ po danu, za dijecu do 12g. 50% jeftinije. U smještaj svakako trebate ponijeti svoje ručnike.

Prehrana je vegetarijanska.

Ramjena za sudjelovanje u programu Intenziva je za članove Udruge Merlin, 100 €, a vanjske sudionike 130 €.

Prijave za Intenziv su do 10.10.2022.

Savjetujem da svakako sa sobom ponesete podloške / karimate za ležanje, lagane pokrivače i male jastučiće, sportsku ili komotnu odjeću za razne unutarnje i vanjske uvjete.

Molim članove Udruge, da razmjenu za Intenziv obave u Udruzi sa Marijom.

Svoja pitanja možete slobodno postaviti osobno, telefonom ili mailom.

Radujući se našem susretu, duhovnim iskustvima i veselju našeg druženja

Svima šaljem puno ljubavi i zagrljaja

Luka Merlin majstor Reikija