Reiki retreat Mali Lošinj autokamp Čikat od 05. do 15.08.2021.

VJERUJEM DA MOGU LETJETI – I BELIEVE I CAN FLY

Da to je naslovna tema ovog retreata – povlačenja. Što god vam prošlo kroz misli, kada ste pročitali ovaj naslov, DOBRO JE. Jedino što nije dobro, je imati krila (a imamo ih) a ne letjeti. Zamislite kako je kokicama ?

Da, ovo će biti trening vjere, hrabrosti i konačnog leta. Ne bojte se, noge će vam ostati tamo gdje jesu, jer naravno i one nam trebaju. Odbaciti ćemo sve one surogate i pomagala koja smo uveli u svoj život, a omogućavale su nam privid letenja.

Ako se baš želite osigurati, sa sobom ponesite padobran. To u slučaju, kada se vinete u visine, a pritom zaboravite da imate krila.

Reatretu mogu prisustvovati svi koji su inicirani u Reiki sustav prirodnog iscjeljivanja. Naravno da sa sobom mogu povesti nekog prijatelja ili člana obitelji koji nisu inicirani, a koji će imati svoj individualni program boravka. Također se mogu se priključiti i u slobodne aktivnosti Reiki grupe.

Družiti ćemo se 10 dana i to od 05. do 15.08.2021. na Malom Lošinju u autokampu Čikat.

Program Intenziva, generalno obuhvaća:

* Zajedniška sinkronizacija grupe;

* Zajednički svakodnevni autotretmani i meditacije;

* Reiki razmjena između sudionika;

* Vođene meditacije direktnog iskustva istine;

* Preporađanje u moru;

*Gong zvučne kupke

  • Individualna Quantna energetska dijagnostika;

* Individualne konzultacije sa majstorom;

* Zajedničko pripremanje hrane, kupanja u moru, šetnje u predivnoj prirodi, slobodne aktivnosti i zajednički društveni život;

* I još toga ….

Smještaj je kamperski. Dakle, postavite svoj šator u auto kampu, a mi ćemo se potruditi, rezervirati najbliža i najpovoljnija mjesta. Regularni cjenik, pogledajte na: https://www.camp-cikat.com/hr/kamp-cijene.

Razmjena (kotizacija) za sudjelovanje na Intenzivu: Članovi Udruge – 1500 kn, Ne članovi – 1900 kn

Prehrana : Kuhamo predivnu i ukusnu hranu zajedničkim snagama u našoj kuhinji. Za vrijeme retreata, prehrana je vegetarijanska (doručak, ručak i večera). Od početka našeg susreta, prikupimo novčana sredstva za hranu, vršimo nabavku, i sve tako do kraja. Iz ranijih iskustava, taj iznos, ne bi trebao prijeći 600 kn po osobi.

Prijave se primaju do 10.07.2021.

Budite slobodni, ako vas bilo što interesira, nazovite 098220595 Luka ili 098484482 Marija.