16.11.2017. u 21.00 Tematska emisija o Feng Shuiju – Kut novca – Jugoistočni kut

Feng Shui – Jugoistočni kut novca

 

Možda vam je već dosta besparice, posuđivanja, podizanja kredita, možda čak i krađe …

Pogledajte što se nalazi (uz pomoć kompasa) u vašem Jugoistočnom kutu vašeg stana ? Koja je tamo prostorija, u kakvom je stanju (uredna, neuredna, čista ili zapuštena) ?

Feng Shui ima rješenje za sve. Postoje razni lijekovi kojima možemo izliječiti našu financijsku situaciju. Na primjer: Boje, razni kipići, biljke, predmeti, oblici …  Postavljanjem lijekova na određenu poziciju, vrlo često imam svjedočenja da su se financijske prilike stabilizirale i popravile.

 

Naravno da je uvijek stvar u nama. Našim potrebama i željama. I njih treba stabilizirati. I to je moguće. Katkada malo teže nego što je stvar sa prostorom. Zato je osobni Feng Shui element vrlo važan i naravno njegovo usklađivanje sa Feng Shui prostora u kojem živimo ili radimo.

 

Poslovna rješenja su također važna. Često su nam ona na dohvat ruke, ali to ne vidimo od pune glave kalkulacija u izvanjskom svijetu. 

Sjećam se kako sam samo pomicanjem jedne police sa ulaznog prostora, omogućio prolaz chia u taj prostor . Posao je procvjetao vrlo brzo. 

 

U ovoj emisiji ćemo rješavati vaše konkretne probleme. To je Feng Shui hitna pomoć. Dakle, nije trajno rješenje, jer to zahtjeva puno dublju i cjelovitiju analizu prostora i ljudi koji tamo žive ili rade. Na vama je da to prepoznate i odlučite se na takav zahvat. JI kut je samo točkica u cjelini.

 

Slobodno nazovite u emisiju na tel. 01 61 31 333, a Radio Merlin možete slušati preko ove stranice ili preko aplikacije www.mixlr.com/radiomerlin.

 

Veliki zagrljaj svima

 

Luka Merlin

Duhovni učitelj, iscjelitelj i Feng Shui savjetnik