Dragon zvučna kupka za privlačenje više sreće

DRAGON ZVUČNA KUPKA

gongova i šamanskih bubnjeva za privlačenje više sreće

Svi znamo kako nam je sreća potrebna u svim aspektima života: zdravlju, ljubavi, poslu, kontaktima sa drugima. Njeno odsustvo smo svi zapamtili po bolnim rezultatima koji su nam došli.
Neke situacije ljudi prežive samo zahvaljujući sreći. 

Zato ćemo ovu kupku posvetiti povećanju našeg kapaciteta sreće i privlačenju sreće u sve aspekte našeg života.

Voditelji:

Zoran Tepurić šamanski iscjelitelj i majstor – učitelj 
Luka Merlin iscjelitelj i majstor – učitelj

Zoran i Luka su iscjelitelji i duhovni učitelji nekoliko desetljeća. Reiki, Ekskalibur, kristaloterapija, šamanski putovi iscjeljenja, Feng Shui, Regresoterapija, i još puno, puno toga su učenja, znanja, mudrosti i alati iscjeljivanja sa i kroz koje oni žive i rade. 

Posebno mjesto u terapeutskom radu obojice je terapija zvukom bubnjeva, gongova i tibetanskih zdjela
Dva tijela, dvije duše, dva iscjeljitelja i učitelja i jedna želja, da svojim znanjem i vještinama pomognu ljudima dovelo je do sinergije šamanskih bubnjeva i gongova, Zorana i Luke u 2Dragons i Dragon zvučnu kupku.
Duhovni učitelj, majstor i iscjelitelj, dok svira na bubnju ili gongu pokreće i sudjeluje u iscjeljenju, uključujući i kanaliranje i djelovanje raznih iscjeljujućih energija.

To Dragon kupku čini jedinstvenom i neponovljivom. U to su se osvjedočili i mnogi koji su prisutvovali ovim zvučnim kupkama. Iskustva kojima oni svjedoče nakon svake Dragon zvučne kupke, najbolje govore o učinkovitosti.
Sami instrumenti na kojima se svira su živi instrumenti. Bubanj koji je dala priroda kroz kožu i drvo, gong i zdjela koju je dala Zemlja kroz razne metale, napravili su i inicirali (udahnuli im životnu energiju) su ih majstori.
Bubanj kao element zemlje je najsnažniji šamanski instrument. Gong kao element Svemira, spada u najmoćnije vibracijske instrumente. 

Seanse zvukom bi bilo dobro provoditi u kontinuitetu, u okviru skupnih i individualnih tretmana.

Šta Vam je potrebno za terapiju:

1. Najaviti se kod Zorana 091 2308059 ili Luke 098 220 595 

2. prostirka, pokrivač i po potrebi mali jastučić

bočicu vode koja će primiti vibraciju ove kupke

Preporučena donacija od 100 kuna.

[huge_it_maps id=”5″]