Feng Shui radionica za aktiviranje zdravlja – 20. do 21.03.2021.

U prošloj godini smo prolazili i još uvijek prolazimo kroz vrlo teško i složeno razdoblje u kojem je zdravlje bilo ugroženo. Ne neophodno od samog korona virusa i potresa, već na svim razinama egzistencije ljudskog bića.

I kada sam pod kraj 2019. godine radio Feng Shui prognozu za 2020. godinu, došao sam do spoznaje da je jedna od najopasnijih letećih zvijezda broj 5. upravo sjela u istočnu zonu koja po Feng Shui principima, pripada zdravlju i obitelji. To se nažalost i obistinilo. Evo karte letećih zvijezda za 2020. godinu.

Ova, 2021. godina, je u tu zonu zdravlja, nagrađena dolaskom sretne zvijezde broj 4, koja nam donosi energiju zaljubljenosti i znanja.

Već samo po sebi je to veliki blagoslov nakon teške 2020. godine, međutim, ako pravilno ne aktiviramo tu zvijezdu, neće baš biti velike koristi od nje.

Puno toga možemo napraviti sami i uz gotovo neznatan angažman, a da to rezultira poboljšanjem ili preveniranjem zdravstvenog stanja svih ukućana.

Kako je svaki stambeni ili poslovni prostor, priča za sebe, tako se i na poseban način pristupa liječenju eventualnih nedostataka, a potom podiže energija blagoslovljene nam zvijezde 4.

Da, mi ćemo se na ovoj radionici fokusirati nas ovu zonu, ali nećemo izolirati i ostale zone koje mogu neposredno utjecati na protok životne energije u ovoj zoni.

Bazni raspored zvijezda ili osnovna Bagua, leteće godišnje zvijezde i osobni element ukućana, daje nam široku lepezu spoznaje i mogućnosti, da svoj prostor učinimo oazom zdravlja cijele obitelji.

Podsjetit ćemo se, a oni koji nam se prvi puta budu priključili, naučit će neke bitne osnove Feng Shuija.

Ova, 2021. godina, je po kineskoj astrologiji u znaku metalnog Bivola, sa sretnom zvijezdom broj 6 u središtu Baguve.

Neka nam i ova radionica bude jedan od inicirajućih motiva za promjenu kod nas osobno, u našoj obitelji i u našem društvu.

Volio bih da se ova radionica održi uživo u udruzi Merlin, a ako to zbog epidemioloških mjera neće biti moguće, tada ćemo kao i ranije dvije, održati preko aplikacije Zoom.

Termin održavanja radionice je subota 20.03.2021. i nedjelja 21.03.2021. oba dana radionica počinje u 10.00, a završava u 17.00 sati.

Financijska razmjena za radionicu je 150 € ili u kunama po tečaju na dan prijave za radionicu.

Molim vas da mi se, radi prijave do 13.03.2021. i eventualnih pitanja, osobno javite na telefon +38598220595. Sa prijavljenim kandidatima za radionicu, imam pripreme za koje nam treba 7 dana.

Do našeg susreta vam šaljem veliki zagrljaj

Luka Merlin

Feng Shui savjetnik