Feng Shui – značenje i utjecaj letećih zvijezda u novom – narednom razdoblju od 20 godina

Novo razdoblje letećih zvijezda i njihov daljnji utjecaj od 2024. pa slijedećih 20 godina.

Možda je prerano početi istraživati Feng Shui razdoblja 9 letećih zvijezda, no kako to nije samo za slijedeću godinu, već je to nova epoha, onda je, pogotovo ako vas zanima Feng Shui, dobro.

U veljači 2024. dogodit će se gigantski pomak u energiji u vašem domu i onaj koji smo posljednji put vidjeli 2004.
Pokušajte se sjetiti 2004.; jeste li vi i članovi vaše obitelji vidjeli neke važne promjene u životu? U 2004. godini diljem svijeta dogodile su se mnoge katastrofe, ali smo također vidjeli puno uspjeha i otkrića u različitim industrijama, kao što je NASA-ino slijetanje na Mars. Kada uđemo u novo razdoblje Feng Shuija, to može donijeti i dobro i loše, što je također slučaj za naš dom i radno mjesto, zbog čega je važno pripremiti se rano kako bismo osigurali najbolji mogući početak.

Kako će ovo razdoblje utjecati na moj dom i radno mjesto ?
Kada uđemo u novo razdoblje Feng Shui, fiksne leteće zvijezde za vaš dom ostat će iste, iako će poprimiti novu energiju s nekim povoljnim zvijezdama koje će postati nepovoljne, a neke će povoljne zvijezde postati nepovoljne sljedećih 20 godina (2024. 2044). Tako na primjer, zvijezda #4 postaje nepovoljna u slijedećem razdoblju i trebat će je oslabiti; također ćemo vidjeti kako zvijezda #2 postaje povoljna, iako ćemo s ovom zvijezdom morati pažljivo postupati na početku novog razdoblja jer će i dalje nositi rizike ako se ne aktivira ispravno.
Promjena energije za 9 zvijezda također će se dogoditi s godišnjim i mjesečnim letećim zvijezdama, što znači da ćemo većinu sektora kompasa tretirati na drugačiji način sljedećih 20 godina.

Koju energiju nose različite leteće zvijezde ?
#1 zvijezda ostat će povoljna i postat će naša sekundarna zvijezda bogatstva. Ovo je sjajna zvijezda za povećanje bogatstva, karijere i općenito sreće u vašem domu ili na radnom mjestu. Zvijezdu broj 1 možemo aktivirati lijekom vode i metalom.


#2 zvijezda će preuzeti novu ulogu kao povoljna zvijezda i zahtijevat će neka fina podešavanja na početku jer vidimo da ona ide od nepovoljne zvijezde do povoljne zvijezde; za sada, morat ćemo aktivirati ovu zvijezdu zemaljskim lijekovima za poboljšanje i metalnim lijekovima kako bismo održali ravnotežu energije. Ravnoteža između zemlje i metala mora se pažljivo razmotriti, budući da bi previše jednog elementa moglo nadjačati drugi, uzrokujući sukob u ranim fazama novog razdoblja. Još neću preporučiti da se lijekovi vatre koriste za zvijezdu #2 , jer bi to moglo donijeti previše energije zvijezdi broj 2 na početku.


#3 zvijezda i dalje će ostati nepovoljna i uzrokovat će ozbiljnije probleme s tračevima, pravnim pitanjima, tužbama i općim sukobima. Ova zvijezda može biti oslabljena liječenjem vatrom ili zemljom.


#4 zvijezda će izgubiti svoje povoljne karakteristike, a mi ćemo morati oslabiti ovu zvijezdu kako bismo izbjegli probleme sa zdravljem, odnosima, poslovima i ovisnostima. Kako bi je oslabili, možemo koristiti lijekove sa vatrom ili zemljom.


#5 zvijezda će ostati ista kao do sada i to je najrazornija leteća zvijezda tijekom slijedećeg razdoblja 9. Zato ćemo morati nastaviti slabiti njen utjecaj s metalnim lijekovima.


#6 zvijezda izgubit će nešto od svoje povoljne prirode tijekom nastupajućeg razdoblja, iako bismo i dalje trebali iskoristiti sreću u karijeri i bogatstvu koje ova zvijezda može donijeti.
Zvijezdu #6 možemo aktivirati s metalnim i zemljanim lijekovima.


#7 zvijezda također će ostati nepovoljna kroz narednom razdoblju i ona može donijeti probleme vezane uz provalu, prijevaru, krađu autorskih prava, ogovaranje i ubadanje nožem u leđa. Možemo je oslabiti, ako koristimo vodene ili drvene lijekove.


#8 zvijezda će biti manje moćna, ali će i dalje imati povoljnu energiju i može se aktivirati za povećanje bogatstva, karijere, studija i što je najvažnije, odnosa. Zvijezda #8 postat će naše glavno područje koje treba poboljšati za privlačenje, povećanje i zaštitu bogatstva. Možemo je aktivirati s lijekovima od zemlje i vatre.


#9 zvijezda će preuzeti ulogu primarne zvijezde bogatstva u narednom razdoblju, a mi ćemo aktivirati sa snažnim pojačivačima bogatstva kako bismo poboljšali trenutno bogatstvo, zdravlje, izglede za karijeru, rast, odnose i studije. Ona se može aktivirati lijekovima drveta i vatre tijekom sljedećih 20 godina.

Bit će nam potrebno veliko umijeće i znanje praktično raditi nove godišnje Feng Shui analize, zaštite i aktivacije, pogotovo što se promjena karaktera kod nekih zvijezda događa postupno, a kod nekih vrlo naglo. Imamo dovoljno vremena se pripremiti i biti spremni za početak veljače 2024. koja je u godini Zmaja.

Luka Merlin

Feng Shui savjetnik