Gong kupka za iscjeljenje

Možda će se neki od vas pitati “čega”. Odgovor je SVEGA ! 

Neki puta se posvećujemo pojedinim dijelovima iscjeljenja našeg uma, duha, emocija ili tijela, no nemojmo zaboraviti da smo mi cjelovit energetski sustav. Jedno uvjetuje drugo i tako poput domina.

Možda i kao priprema za ovu Kupku, a možda kao i glavni fokus na ovoj kupki, je prisjetiti se tko smo mi zapravo ? Ovo tijelo, ove misli ili osjećaji, odgovor je svakako NE. Ono na što odijevamo ova ruha, to ne vidljivo oku, ne dodirljivo, bezvremeno i bezprostorno. Um to ne može objasniti, ali duh i duša znaju. Onog trena kad ga dodirnemo, on zablista i počne govoriti i oslobađati se okova. Poput čarobne svjetiljke ili dragog kamena. 

Zvuk je taj koji se podešava na točno tu frekvenciju svakog od nas (a različiti smo), budi taj sjaj i čarobnost. Na nama je samo da se prepustimo i promatramo. Svojim unutarnjim okom i uhom. Sve nam se kaže u potpunoj jasnoći i razumijevanju sebe i okoline, sve vidimo iz nama najbolje perspektive. To su vrlo moćne i snažne energije koje pokreću promjenu na svim našim razinama. To je ISCJELJENJE ! Želimo opstati ? Zašto ? Da bi se vratili na ono kako je nekad “lijepo” bilo ? NE ! Svrha našeg opstanka je potpuno nešto novo, veliko, čarobno, fascinirajuće … Da bi to doživjeli, živjeli, osjetili, spoznali, zato trebamo opstati. Mi smo i to je vrijedno toga.

 

Ove Gong kupke su gotovo individualne, jer na njima je nazočno najviše desetak osoba. I to onih koji upravo čine pravu rezonantnu točku i fokus tog susreta i tog ISCJELJENJA. To se neće više nikada dogoditi !

 

Savjetujem da ponesete bočicu vode za pripravu iscjeljujućeg eliksira, a preporučena donacija je 100 kn. 

Prostirka vam nije potrebna imamo ih dovoljno.

Molim vas pravodobne prijave, upravo zbog ograničenog broja mjesta za ovu posebnu Gong Kupku. tel. 098 220 595.

 

Veliki zagrljaj svima koji ovo čitaju

 

Luka Merlin

Duhovni učitelj i iscjelitelj