Još nije kasno za Feng Shui analizu za 2018. godinu

Kao što je već većini poznato, Kineska nova godina počinje 16.02.2018. godine i do tada bi se trebali pripremiti, kako osobno tako i svoj životni ili (i) radni prostor.

Po Kineskoj astrologiji, ovo je godina Psa. On je blagonaklon gotovo prema svim znakovima, a posebno ljudima koji čine dobro, koji su odani i odgovorni. Oni koji nisu, vrijeme je da od Psa nauče te vrijednosti. Samo čineći dobro, tako nam bude i vraćeno.

Dosta je više načina života po sistemu „kako bude, bude“, ili „već bude nekako“ … Svijest pojedinaca i na globalnoj razini je već dovoljno visoko i sve nam je jasnije i jasnije, da u većoj mjeri možemo gospodariti svojim životom. To gospodarenje je zapravo osluškivanje Neba, Zemlje i zvijezda, kroz njihov puls u nama i oko nas. Slijedeći taj pus, čovjek živi skladno, u miru, ispunjenosti i što je najvažnije u zdravlju.

To nije ništa novo. Mi smo to nažaalost, generacijski zaboravili. No savršena inteligencija Univerzuma nas podsjeća na tu simbiozu, tu jednotu čovjeka sa cijelim Svemirom.

Feng Shui je jedan od drevnih podsjećajućih metoda mudrosti. Hvala Bogu i tadašnjim kinneskim carevima za to naslijeđe.

Zato nam je potrebna kvaliitetna osobna analiza, kako nebi u krivo vrijeme pokretali aktivnosti ili neke projekte, koji bi se mogli zbog te nepravodobnosti, jednostavno raspasti. Takav gubittak energije, manifestira se na svim našim razinama,  od gubitka novca do gubitka zdravlja. Zamslite kada bi ratar, pšenicu sadio u sijećnju ? Osuđeno na propast.

Prostor u kojem živimo ili radimo, to smo mi. U taj prostor kroz njegova vrata i prozore, ulazi životna energija. Postoje one dobre i nama podržavajuće, a jednako tako i one druge. Drevna mudrost Feng Shuija nam je omogućila da ih prepoznamo i sukladno tome kanliramo ili se po potrebi zaštitimo sa posebnim, katkada vrlo jednostavnim Feng Shui lijekovima. Neki put je dovoljno promijeniti boju zavjesa, postaviti neku biljku, fotografiju, a neki puta napraviti novi raspored stvari u nekoj prostoriji ili stanu. To je sve vrlo  jednostavno.

Nakon ove dvije analize, savjetuje se enegtskoo  čišćenje stambenog ili radnoog prostora, od svih zaostlih energija prošlosti, kako bi omogućili slobodan protok životne energije. To je poput osiguranja dobre krvožilne cirkuacije kod čovjeka.

Godišnja analiza, u osnovi podrazumjeva da ste već napravili baznu Feng Shui analizu, pa je ovo samo neke vrste nadogradnja. Nikada nije kasno. Možda vas upravo ova analiza potakne da korjenito promjenite pogled na kvalitetu svog života.

Što je potrebno za godišnju analizu ? Kvalitetan i točan tlocrt stana ili radnog prostora i podaci o godini, mjesecu i danu vašeg i vaših ukućana, rođenja. Slijedi moj savjetničko/analitički rad i nakon samo nekoliko dana, u pismenom obliku dobivate vrlo konkretnu i jasnu analizu. Naravno otvorenu za sva pitanja i  razrješavanje eventualnih nejasnoća.

Slobodno me kontaktirajte na mail luka.merlin@gmail.com, a kako sam trenutno u Indiji, možete i preko pametnih telefona, tableta ili računala i aplikacija Viber ili WhatsApp na +38598220595.

Feng Shui savjetnik

Luka Merlin