Gong kupka za mirniji i relaksirajući život

Katkada se zateknemo, kako se još nismo ohladili od jurnjave u današnjem danu, a već se u našoj glavi kreira plan za sutra. Čak što više, još u samoj dinamici danas, već smo mislima u sutra. Gdje je tu onda uistinu danas i SAD.
 
Različiti smo, no nedvojbeno je da će nekog ranije, a nekog kasnije zadesiti posljedice takvog „stila“ života. A stil se zove: Ludnica, jurnjava, dani lete, nemam vremena za sebe i svoje najbliže …
I konačno jednog dana odlučimo da tako više ne želimo. Iskustveno govoreći, ove odluke kod većine nisu urodile plodom. Dobro je tako nešto odlučiti, ali ne i dovoljno. Svojim nezadovoljnim stanjem i odlukom, dotaknuli smo samo vrh planine. Da bi njom ovladali ili je napustili, treba je u dušu upoznati. Iz unutra, od podnožja do vrha. Vjerujte, najlakše je ovladati njenom strminom i oblikom.
 
Program zbog kojeg bezglavo jurimo i u tome emocionalno i mentalno pucamo, davnih dana je napisan i spremljen u folder koji se zove podsvijest.
 
Iscjeljujući zvuk gonga i tibetanskih zdjela, prolazi kroz cijelo naše biće. Gdje naiđe na „virus“ ili lažni softver, nemilice ga briše, a u domaćinu pokreće proces promjene. To se zove isjeljenje uzroka naše patnje i nezadovoljstva…. Ostalo čujte riječima i zvukom na licu mjesta. Naravno ako odlučite doći. Ako nađete vremena za sebe, ako osim drugima, odlučite i sebi nešto pokloniti.
Osim sebe, dobro je ponijeti neku prostirku za leći, bočicu vode koja će biti energizirana zvukom i poslužiti za kasniju podršku u procesu iscjeljenja.
Preporučena donacija za Kupku je 100 kn.
 
Šaljem svima veliki zagrljaj iz Indije
 
 
Luka Merlin
Duhovni učitelj i iscjelitelj
 
 

[huge_it_maps id=”7″]