Radionica rada sa viskom – Radiestezija – Zagreb, 20.04.2024.

Nakon dužeg vremena, a na inicijativu meni bliskih ljudi, ponovno sam se odlučio napraviti ovu radionicu.

Moja povijest Radiestezije, u ovom životu je počela prije 47 godina, učenje i praksa sa njom i kroz nju i dalje traje i trajat će. Zahvalan sam Univerzumu i mojim formalno/neformalnim učiteljima (Dr. Boris Farkaš, Vera Aleksander i Osman Hasanpašić), koji su mi pomogli u mom procesu učenja.

Može nam se činiti, kako je Radiestezija (u narodu rašljarstvo ili viskarstvo), pala opet u zaborav. Trebala su stoljeća kako bi se ona probudila, pa doživjela veliku renesansu i popularnost, da bi opet zaspala. Naravno, to sve ovisi o nama ljudima. Našoj svijesti, vjeri, povjerenju i na koncu djelovanju.

Pojavom mnogih novih tehnologija, pa i nazvao bi ih novokomponiranim duhovnim “spoznajama”, drevne i još uvijek nedovoljno istražene mudrosti, ostaju u zapećku.

Ova radionica je prigoda, da to ponovno u sebe probudimo. Moj pokojni prijatelj dr. Boris Farkaš, nazvao je Radiesteziju kao put “izvan osjetilnog zapažanja”. Siguran sam, da je danas živ, da bi se složio sa mnom da je to još, puno, više od toga.

Na ovoj radionici će biti onih koji su već ranije ovladali osnovama rada sa viskom, a bit će i onih, koji se prvi puta sa time susreću. I jedni i drugi, dolaze, probuditi usnulog diva.

Prvo ćemo detektirati, koliko tko od vas ima radiestezijski potencijal. Ne, tko je bolji ili lošiji, jer svi su dobri. A primarno trebamo biti dobri za sebe, pa onda time služiti čovječanstvu. Naučit ćemo kako dobro i kvalitetno komunicirati sa viskom. Ili bolje rečeno, kako pročitati simbole i njegovu abecedu. Neke stvari su što se tiče radiestezije, iz mistificirane, a neke stvarno jesu mistične i neka takve ostanu. Kako pronaći dobro mjesto (bez utjecaja raznih vrsta patogenih zračenja) za svoj krevet, ili radno mjesto, kako provjeriti, da li je neka hrana, lijek ili ljekoviti pripravak dobar za nas, kako se orijentirati, ako se izgubimo, pogledati tuđe afinitete za bilo što, detektirati neki problem koji nas muči sa tijelom, umom ili osjećajima i još mnogo, mnogo toga.

Puno ćemo praktično raditi, a koliko ćemo se vremena zadržati, sve ovisi o vama, a ja sam vam na raspolaganju, koliko god to bude trebalo.

Upoznat ćemo i druge radiestezijske instrumente, poput rašlji, biotenzora i L antena. Iako će nam okosnica biti visak. Ako nemaste svoj, ili želite obogatiti svoju kolekciju, kod mene ga vrlo povoljno možete nabaviti.

Radionica se održava u Centru Merlin, Zagreb, Letovanićka 30 sa početkom u 10.00 sati. Okvirno vrijeme završetka je oko 17 sati.

Savjetujem da si ostavite vrijeme za sebe ne omeđenim, jer ovo što ćete naučiti i osvijestiti, nije samo mentalna konzumacija, već energetska i duhovna. Neka vam odjeća bude komotna, jer ćemo sjediti na jastucima i podu.

Razmjena/preporučena donacija za ovu cjelodnevnu radionicu je 100 €.

Već postoji grupica zainteresiranih polaznika, kojoj se možete pridružiti, prijavom na 098220595, gdje naravno možete dobiti sve potrebne informacije.

Luka Merlin