Reiki Intenziv 12. do 14.06.2020. Fužine

Dragi moji,
Ulovio sam prvu zraku svjetlosti u ovoj tami. Razgovarajući sa mnogima od vas, svi su željno očekivali i istodobno su se pitali, hoće li se naš Intenziv održati. Uvijek sam vjerovao da bude, a moram biti iskren i mene je povremeno poljuljala ova corona tama, sa mogućnošću da se nećemo susresti.
Volio bih vam na početku postaviti jedno pitanje: Da li osobno poznajete i jednu osobu koja je oboljela od corona virusa ?

Okrećemo novi list. Sve ovo nam je v e l i k a  poruka. Sada sve ovisi koliko nam je bio dovoljno velik “poštanski sandučić”.
To će i biti glavna tema našeg Intenziva:
PROŠIRENJE NAŠE OSOBNE SVIJESTI😍
Težnja, da se vratimo u staru kolotečinu života, još uvijek je među nama prisutna. Zacijeliti emocionalne, mentalne i poslovne rane što prije i bezbolnije … Sve je to težnja našeg ega, jer ne znamo ili nas je strah drugačije.
Naša svakodnevna Reiki disciplina i praksa su nam do sada uvelike pomagali i pomagat će. Pa i ako smo zastali, pa krenuli, nije grijeh. Svakog dana nam Nebo daje novu šansu. Na nama je da je iskoristimo ili ne.
Ako ste spremni obračunati se sa “kvalitetama” ega, kao što su ponos, stavovi, želje, principi, ljutnja, bijes, mržnja, vjera u profit i novac … dobro došli na ovaj Intenziv. To je Plan i program i trenutno nema boljeg.
Svi smo mi dobri ljudi, dok ne počnemo protiv sebe i drugih raditi ne dobro. To se jednostavno zove PATNJA. Vinemo se u visine, pa sletimo, čak padnemo. Razbolimo se pa ozdravimo. Ništa od ovoga nije trajno osim prosvjetljenja. Ako mislite da prosvijetljeni ne mogu biti menadžeri, direktori, tete u vrtiću, odlične domaćice … varate se. Nitko na ovoj zemlji nema ekskluzivno pravo, licencu, koncesiju … na prosvjetljenje.  
Ako vam je barem jedna riječ od naprijed napisanih, zazvonila, već ste u pripremnom procesu za Intenziv. A ako nema ni “z” od zvonjave, želim vam sretan put u Covid 2020.

Intenziv počinje okupljanjem u Fužinama – Fužinarskoj kući 12.06.2020. od 18.30 sati, a završava 14.06.2020. oko 18 sati.


Na Intenziv možete povesti partnera ili partnericu, dijete, kumu, prijatelja … Zamolio bih vas da se polaznici Intenziva, koji će doći sa djecom, međusobno dogovore oko babysittinga, radi ravnopravnog sudjelovanja u programu Intenziva.
Prehrana u vegetarijanskom meniu je osigurana u sva tri obroka.
Puni pansion po osobi i danu iznosi 250 kn + BT
Kotizacija za program Intenziva je za članove Udruge 600 kn, a ne članove 850 kn.Gotovinske uplate za Intenziv. članovi Udruge i oni koji žive u Zagrebu i okolici, će riješiti sa Marijom osobno. Naši prijatelji iz Slovenije, to će obaviti u Fužinama.
Za one (goste) koji neće prisustvovati cijelom programu, a izraze želju sudjelovati na nekom njegovom dijelu, razmjena će se dogovoriti na licu mjesta.
Molim vas da sa sobom ponesete prostirke, manji jastuk i udobnu sportsku odjeću.

Prijave se primaju na +38598220595 ili na mail merlin.udruga@gmail.com do 27.05.2020.


Šaljem vam puno ljubavi i zagrljaja do našeg susreta u Fužinama
Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno se javite.

* U slučaju bilo kakvih promjena, bit će te obaviješteni