Reiki Intenziv – Otočac 12. do 14.11.2021.

Vrijeme je da se još snažnije, iskrenije i čvršće primimo za ruke. Ruke su nam produžetak našeg srca i alat kreativnosti. One su alat našeg primanja i davanja.

Zato neka ovaj Intenziv bude pod nazivom

RUKE KOJE ISCJELJUJU

Naše fizičko i metafizičko srce su se kroz Reiki ujedinile u djelovanju kroz iscjeljenje i promjene. Kako našeg života, tako i zajednice u kojoj živimo. Od obitelji, prijatelja i posla kroz kojeg služimo.

Jedna stara poslovica kaže: Ruka koja služi i daje, nikada se neće osušiti. Često nas uhvati grč u našim rukama, jer naš ego želi stvari zadržati i kontrolirati, a životna energija želi samo teći. Od nas i kroz nas. Majčine ruke su nas držale na grudima i grlile od malena do danas. Očeve ruke su bile putokaz i zaštita. I sve je to naše srce upamtilo, kako bi ono naše ruke pokrenulo u toj istoj harmoniji.

Onog trena kada smo primili inicijaciju u 1. stupanj Reikija, naše ruke su postale čarobne, a time i naš život i kreacija u njemu. Katkada to zaboravimo. Samo polaganje ruke na srce svakog dana nas podsjeća da živimo u ispunjenju i da ne odustajemo od svojih snova.

Neka nam ovaj Intenziv bude prilika i šansa da oslobodimo, očistimo svoje ruke od nepotrebnih energija i neka zasjaje u punom sjaju.

Dodajmo ruke jedni drugima i zagrlimo se s njima svim srcem i dušom.

Reiki Intenzivu mogu prisustvovati praktikanti 1. i 2. stupnja Reikija. Naravno da sa sobom možete povesti i članove obitelji i partnere koji nisu inicirani u Reiki. Oni naravno neće prisustvovati programu, ali će sa nama zajedno jesti ukusnu hranu i prisutvovati našem druženju u subotu navečer.

Svi mi smo kreatori programa ovog Intenziva koji će se spustiti u vrijeme i prostor tamo gdje ćemo biti. A to je Otočac, Hotel i kuće obitelji Majsić gdje ćemo biti udobno smješteni sa ukusnom vege prehranom.

Globalno će program sadržavati: Zajedničke auto tretmane, grupne tretmane, vođene meditacije, Gong kupku, predavanja, pitanja i odgovore.

Dolazak u Otočac 12.11.2021. do 19 sati, a završetak Intenziva se predviđa 14.11. nakon ručka i završnog Reiki kruga.

Puni pansion za odrasle osobe je 250 Kn po danu, djeca do 6 godina imaju besplatno, a od 6 godina plaćaju 50% iznosa.

Razmjena/kotizacija za Intenziv – za članove Udruge je 700 kn, a ne članove 950 Kn.

Prijave za Intenziv do 10.10.2021.

Za eventualna pitanja, slobodno se javite na telefon 098220595

Luka Merlin

Reiki majstor učitelj