Feng Shui radionica za aktiviranje bogatstva 27. i 28.11.2021.

Da, vaš dom ima feng shui kutak bogatstva. Kad ga pravilno aktivirate energijom, to vam može pomoći u gomilanju bogatstva, imovine i još više imovine. Vaš kutak bogatstva NIJE u krajnjem desnom dijelu vašeg doma. Svatko tko to kaže, ne zna ništa o feng shuiju.


Čista zona bogatstva feng shuia prisutna je u svakoj prostoriji vašeg doma, ali i u vašim vrtovima. Ovaj kutak bogatstva možete koristiti za privlačenje hrpe gotovine ili na vaš bankovni račun.


Kad posao propadne, burza padne ili izgubite ulaganja, možda ćete se osjećati bespomoćno. Možda ćete osjećati da nemate vidljivih sredstava za podršku.
No, kad se brinete za svoju zonu bogatstva, uvijek ćete imati dovoljno i nešto na pretek. Ne morate se jako naprezati niti robovati tom cilju. Možete raditi ono što volite i u čemu uživate, a opet zaraditi nevjerojatnu svotu novca.

Feng Shui lijek za aktiviranje bogatstva: Drvo novca od Citrina


Pa gdje su točno kutci/zone bogatstva u vašem domu, vrtu ili sobama?
Jugoistok od bilo koje sobe, kuće, ureda ili vrta univerzalni je kutak bogatstva . A da biste pronašli ovaj feng shui kutak bogatstva, morate stati u središte svog doma s kompasom i jednostavno ga pronaći i označiti.

Često se događa, da je neki stan, kuća ili poslovni prostor, sagrađen tako da mu nedostaje ovaj sektor. To je nerijetko objašnjenje, zašto unatoč velikim ulaganjima i naporima, novac jednostavno ne dolazi. Feng Shui ima lijek i za takve slučajeve.

Na ovoj radionici, koju će neki pohađati u kontinuitetu već ranijih Feng Shui radionica, ili kao izdvojenu radionicu, naučit će te osnove Feng Shuia, sa posebnim osvrtom na Jugo Istok. Analizirat ćemo vaš prostor i aktivirati ga Feng Shui lijekovima, kako bi se pokrenuo protok energije novca i bogatstva općenito.

Ova Feng Shui 2021. godina, nije baš najbolje aspektirana u pogledu bogatstva, pa ćemo se osvrnuti i na tehniku umanjenja mogućih gubitaka u ovoj godini. Da podsjetim, po kineskom kalendaru, 2021. godina traje do 04.02.2022. godine. Tako da je još dobar dio godine pred nama.

Leteće zvijezde u 2021. godini (crveno – destruktivno)

Zbog nedovoljno velikog fizičkog prostora, a i upitnih epidemioloških situacija i mjera, odlučio sam ovu radionicu održati preko Zoom video aplikacije. Na koncu, to će doprinijeti i manjim financijskim troškovima, u koliko se prijavite za sudjelovanje na ovoj radionici.

Radionica počinje 27.11.2021. (subota) u 10.00 sati i trajat će do 17 sati (sa pauzom za ručak). U nedjelju će slijedom aktivnosti u subotu, termin održavanja ostati najvjerojatnije isti.

Participacija za sudjelovanje na ovoj dvodnevnoj radionici je 150€.Za prijave na radionicu, eventualna pitanja i dodatne informacije, slobodno mi se javite na mail: luka.merlin@gmail. com ili na telefon +38598220595.

Feng Shui savjetnik
Luka Merlin