Vođena meditacija sa zvukom

Već smo nekoliko puta na Radio Merlinu imali slične meditacije, pa evo još jedne “slične”. Naime, unatoč nešto preko 100 snimljenih vođenih meditacija na ovom Radiju, ljudi stalno tragaju za nečim novim. Moj savjet je da prestanete tragati. 

Naša znanja i spoznaje su poput kapljice, a neznanje nam je poput oceana. 

I sve silne potrage po internetu, knjigama, raznim epohalnim člancima o ovom ili onom, u nama tek zabljesnu, a potom opet ravna crta.

Meditacija nije “kirurgija” koja će nam odstraniti neku lošu misao, osjećaj ili upalu na koži. Takvih “odstranjivača” možete naći na tisuće. Možda i naiđete na neki VAMA dobar, pod uvjetom da ga prepoznate u blještavilu svih objava.

Meditacija je poniranje u svoje utočište. Tamo gdje smo savršeni, tamo gdje je mir, tamo gdje u tišini razgovaramo sa Bogom, duhovnim vodičem ili anđelom čuvarom.

Razumijem vas da vas katkada žulja ovo na površini. I sam se povremeno nađem u toj situaciji. I kad uvidimo da ne ide i ne ide, hajmo zaroniti. Pustimo da te prljavštine na putu do utočišta, samo prođu pored nas. Nemojmo se u njih zagledavati razmišljanjem i analiziranjem. Samo naprijed, već će vam se reći kad ste stigli. Pa čak i ako ne stignete, KRENULI STE !!! Možda sutra navečer ili ujutro, ili prekosutra, ili slijedeći mjesec stignete. Nemojte si postavljati rok. Budite bezuvjetni prema sebi. Budite nježni prema sebi, bez očekivanja.

 

Zvuk nas vodi do naše suštine, izvora, utočišta. Samo mu se prepustite i predajte. Nema straha.

Što nas se više okupi na takvom putovanju sa istim ciljem i svrhom, tada se pokreće snažnija energija podrške za njenu realizaciju.

 

I još nešto, budite budni i svjesni. Nakon meditacije se nemojte okrenuti na stranu i zaspati. Poslušajte moj poziv i javite se telefonom, podijelite svoje iskustvo. Ono i onako nije samo vaše. Ostanete li zatvoreni i začahureni, sami ćete zatvoriti putove razmjene energije nakon meditacije i tako umanjujete njenu učinkovitost.

Ako niste spremni na ovo, nemojte niti slušati i kretati na ovo putovanje, možda ono nije za vas. Učestala pomisao, “pa da probam i ovo”, ne daje rezultate, a vaš radoznali um će skakutati i dalje s grane na granu poput majmuna.

Telefon za pozive iz Hrvatske je 01 61 31 333, a iz inozemstva preko Viber aplikacije 00 385 98 220 595

 

Šaljem vam veliki zagrljaj  i do slušanja i zajedničkog putovanja

 

Luka Merlin

Duhovni učitelj i iscjelitelj