Gong kupka za unutarnji mir – Opatija

Luka Merlin

Unutarnji mir je stanje mentalne i duhovne ravnoteže. Ako smo u istinskom stanju unutarnjeg mira, ništa izvana ga ne može narušiti.

Stanje unutarnjeg mira je najveća blagodat koju čovjek može postići. On je teško dostupan, ali je moguć ! Težnja i proces k njegovom ostvarenju je puno lakši nego stanja poput stresa i napetosti.

Mir nije destinacija, to je put !!!

Putovanje ka unutarnjem, dubokom miru je prirodna potreba i stanje čovjeka. Sve ostalo je neprirodno. Iz tog stanja nam raste sreća, radost i ispunjenost.

Nisam pobornik traganja, analiziranja i prevrtanja po iskustvima i stvarima koje nam donose nemir. To su prolazna iskustva, ona nisu dio apsolutne istine, dok je naš duboki mir jednak Apsolutu.

Činjenica je da nam nemir i patnju donose želje, neznanje, požuda, ljutnja, mržnja i pohelpa. 

Ova Kupka je jedan od procesa koji nas vodi do našeg unutarnjeg utočišta. U njemu je potpuni mir. Tematski fokusiran zvuk gonga i tibetanskih zdjela ga oslobađa i vodi ka našem umu i osjetilima.
Na taj način dobivamo svjesnost o tom dubokom miru.

Kako je ovo vrlo važno područje našeg života, odlučio sam na ovu temu napraviti Gong kupku u Zagrebu i Opatiji.

Na Kupku možete doći i nemirni, ali nemojte zaboraviti ponijeti prostirku i bočicu vode, koja će vam kasnije poslužiti kao eliksir mira.
Gong kupka će se održati u novo uređenoj dvorani Galija.

Preporučena donacija je 100 kn

Veliki zagrljaj svima

Luka Merlin
Duhovni učitelj i iscjelitelj

 

[huge_it_maps id=”6″]