11. ZeGeVege Festival

11. ZeGeVege Festival održivog življenja

Zagreb – Trg bana Jelačića – Petak, 7. rujna 2018. (8-21 sat) i subota, 8. rujna 2018. (8-19 sati) dani su kada vas želimo u Zagrebu kako biste s nama proslavili najveću Veganmaniu u regiji!

U ova dva dana Trg bana Jelačića zaposjest će više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama, restorani koji će u svojoj ponudi imati ukusna veganska jela od brze hrane poput burgera, falafela ili kebaba pa sve do tradicionalnih hrvatskih jela poput štrudli i variva. Svoje znanje i iskustvo pokazat će i predavači o raznim aspektima veganstva, prava životinja, ekologije i održivog življenja te vrsni znalci kuhanja koji će održati radionice. Odličan ZeGeVege ugođaj pratit će i zabavan program koji će se sastojati od raznih plesnih točaka, a oni najhrabriji moći će se i sami pridružiti.

Očekuje se više od 50.000 posjetitelja koji će u dva dana obići izlagače zdrave hrane, ekoloških i drugih održivih proizvoda te kozmetike koja nije testirana na životinjama iz Hrvatske i inozemstva na stotinu štandova.

Više o Festivalu, izlagačima i programu na http://www.zegevege.com

Organizator Festivala je Udruge za prava i zaštitu životinja te promicanje veganstva Prijatelji životinja www.prijatelji-zivotinja.hr

Radio Merlin je ove godine neformalni medijski pokrovitelj ovog Festivala. U programu Radija www.mixlr.com/radiomerlin  moći ćete čuti intervjue sa organizatorima i posjetiteljima Festivala.