Gong kupka za privlačenje više sreće u Opatiji

 

Rođeni smo sa svrhom SREĆE !
Taj program nam je duboko u srcu upisan i to je istina koju trebamo realizirati. No, kako je život protkan sa svim energijama, tako moramo upoznati i patnju. Mnogi će se pitati, zašto onda kod mene patnja traje tako dugo, a sreća se nazire u tragovima. Sa druge strane imamo sada sve veći broj ljudi koji se manifestiraju kroz sreću.
Istina, ljubav i mir su preduvjet sreće. Kada smo u stanju patnje, htjeli bi pošto poto što prije izvan tog stanja, a kada smo sretni, htjeli bi to stanje zadržati što duže. Um ne može niti skratiti, niti produžiti ta stanja. Oba stanja su nam poslana kao učenje ili nagrada. Često ta stanja obilježavamo kao dobra ili loša. Tako gubimo puno energije, a ništa ne možemo promijeniti. U stanju smo raditi razne kompenzacije, kako bi u nama proizveli stanje mira i zadovoljstva. To uglavnom činimo u materijalnom svijetu kroz nabavu novog auta, kuće, stana, promjenom partnera, barem novom frizurom. Ta zadovoljstva su kratkotrajna i ponovno se vraćamo tamo gdje smo stali, a to je naša duhovna razina iz koje čitamo sve naše putove i manifestacije.
Stvarajući tako lažni osjećaj sreće, počinjemo gubiti stvarnu svjest o njoj samoj. I tako na primjer, zamislite kako ste oko sebe stvorili balončiće iluzorne sreće, koji su uz put zatvorili puteve sreće koje manifestiramo iz sebe, a i puteve kojima sreća dolazi do nas.U tom trenutku se dogodi nešto, što te balončiće probuši. Tad ostajemo bez svih surogata za sreću i opet nam je teško. Kako nam se to ne bi dogodilo izvan naše volje i svijesti, hajd’ mo to učiniti svojom voljom, odlukom i hrabrošću. Neka mi zvuk Gonga i tibetanskih zdjela makne sve iluzije, sve sjene ispred očiju, svu buku sa ušiju, sve ne mirise ispred nosa … Kako bi se nadisao-la svježeg zraka, ugledao-la pravo plavetnilo neba …
Ovaj tekst nije napisan iz glave, niti je prepisan iz neke knjige, ovo je pošta adresirana baš na tvoje ime. On je ujedno i pozivnica za ovu Gong kupku, pa ako ste je pročitali, osjetili i doživjeli, vidimo se i osjetimo u Opatiji.
Sa sobom ponesite prostirku, bočicu vode i 100 kn kao preporučenu donaciju.
Više o terapiji zvukom, možete pročitati na http://www.merlin.hr/gong-kupka-terapija-zvukom/

Veliki zagrljaj za sve
Luka Merlin Duhovni učitelj i iscjelitelj

[huge_it_maps id=”7″]