Feng Shui za vas

zen basalt stones and bamboo with dew

Od 2015. godine nudim profesionalnu Feng Shui analizu, konzultacije i energetsko  čišćenje poslovnog i stambenog prostora.

Moji klijenti su privatne osobe i poslovni ljudi, poduzetnici, zaposlenici, obitelji, vlasnici zdravstvenih ordinacija i klinika, odvjetničkih ureda, trgovina, ugostiteljskih i turističkih objekata, samohrani roditelji, ljudi raznih svjetonazora…

Rado gradim s vama novu nekretninu.

Nakon primjene Feng Shuia u stanu, kući ili poslovnom prostoru, kao i nakon energetskog čišćenja prostora, klijenti najčešće izjavljuju slijedeće:

  • Osjećam se preporođeno
  • Zamislite, moja djeca se rado igraju ili rade zadaće u svojoj sobi
  • Imao sam najveći promet od otvaranja svoje trgovine i stalno raste
  • Prvi put se osjećamo ugodno u kući i jučer smo sjedili bez TV-a do kasno navečer
  • Dobro sam spavao po prvi put u zadnjih nekoliko mjeseci
  • Konačno je u moj život ušao partner
  • Nakon Feng Shuija, dobio sam puno bolji posao
  • Moje zdravlje je sve bolje … 

Feng Shui školovanje i praksa, u moj su život ušli nakon dugo, dugo godina rada sa ljudima, rada na sebi, raznih školovanja, tečajeva i radionica. Sve to u sinergiji sa srcem, karakteristika su i kvalitet mog služenja ljudima i društvu.

Moje konzultacije su praktične, aktualne, razumljive i prilagođene svakom klijentu posebno.  

Ne rijetko me klijenti zovu i u prvom trenu me pitaju samo za cijenu (novčanu razmjenu). Bez potpitanja o tome što to sve jedna Feng Shui analiza obuhvaća ?, da li će dobiti pisani elaborat Analize ?, Kako, gdje i da li im mogu pomoći oko nabave Feng Shui lijekova ?, Koje promjene i na kojem planu mogu očekivati, kao i mogući procesi vezani uz njih ? …

Feng Shui nije proizvod kojeg možete kupiti i jednostavno instalirati poput nekog aparata. To je zajednički projekt vas i savjetnika kojeg bi trebali odabrati intuicijom i srcem.

Ako to osjećate, možete me kontaktirati putem maila sa ove stranice ili na telefon +385 98 220 595.

Veselim vam se !

Luka Merlin
Feng Shui savjetnik