Individualna terapija zvukom

Za razliku od grupne zvučne kupke, individualna kupka ima tu prednost da se sva vibracija, od njenog kreiranja pa do manifestacije u ljudskom biću, odvija baš za tu osobu. Snažnije dolaze do izražaja sve razine na kojima se odvija iscjeljenje (duhovna, mentalna, emocionalna i fizička). Osoba ne treba (a može) ništa željeti i posebno se koncentrirati. Samo je potrebno opustiti se, prepustiti i leći. Sve ostalo je vodstvo inteligencije zvuka kao vibracije i snage. Temeljna svrha svake zvučne terapije je da harmonizira i vrati u vaše prirodno stanje vibracije uma, duha i tijela. Kako je svaka osoba posebna i ne ponovljiva, tako i nema pravila, koliko zvučnih tretmana i u kojem razmaku ih treba napraviti. Iskustveno i prosječno je to 5 do 7 tretmana u razdoblju od mjesec do mjesec i pol dana. Ponovno naglašavam da to za vas može biti drugačije.

Za zvučnu kupku namijenjenu baš određenoj osobi, odabirem i odgovarajuće Gongove i tibetanske zdjele. Dužina tretmana je također varijabilna, od 30 do 60 minuta. Neke zdjele povremeno polažem na tijelo osobe, a neke pored tijela. Osjetit ćete predivne vibracije koje će u vama pokrenuti razne suptilne, emocionalne i tjelesne doživljaje. Svi oni su dobri i iscjeljujući. Niti jedan tretman nije jednak onom prošlom i svako iskustvo je drugačije. Vrlo dobra iskustva i dobrobiti terapije zvukom su se pokazala u raznim područjima kao: problemi sa lokomotorniim sustavom, stres i depresija, razni emocionalni poremećaji (ljutnja, agresija), visoki krvni tlak, šećerna bolest, duhovne tjeskobe … Svjedočenja ljudi koji su prošli kroz ovakve tretmane su: osjećam se toliko mirno i blaženo, više me ništa ne boli, spavao-la sam kao beba, zar je stvarno prošlo četrdeset minuta ?, imam osjećaj da ne hodam po zemlji, suze su same krenule …. Osjećaj promjena u vama, trajat će u raznim intezitetima nekoliko dana i više. Važno je da se konzumiraju veće količine vode, koja je pospješiti razvoj iscjeljujućih procesa.

Na naslovnoj stranici imate podatke za kontakt. Slobodno se javite radi dogovora termina za tretman. Do tada vam šaljem veliki zagrljaj