Kakva će nam biti 2021. godina

Ovo je godina u kojoj neće biti laganih i brzih plodova rada. Za sve što želimo, trebat ćemo se jako, jako potruditi. Neka ulaganja u ovoj godini će biti čak dugoročna. Dakle, plodove možemo očekivati tek u narednim godinama. Zbog toga ne treba odustati od ulaganja, jer ćemo u protivnom ostati bez žetve kada nam bude najpotrebnija. Odlike poput strpljivosti, predanosti i discipliniranosti, bit će nagrađene.

Ovo je godina u kojoj se favoriziraju menadžeri, šefovi, vođe i direktori na svim poljima. Ako ste nedavno unaprijeđeni ili ste dobili višu poziciju, možda u vladi ili na području trgovine, osjetit ćete povoljne učinke energije. U vaš život ulazi vitalnost i dar za pravilno donošenje odluka.

Na putovanja, pogotovo poslovna, ne krećite bez neke velike potrebe, jer vam prijeti gubitak sreće.

Na međunarodnom političkom i ekonomskom planu počele su se razvijati destruktivne energije. Primjerice između SAD-a i Kine, a to bi moglo utjecati i na druge. Mogli bi se stvoriti savezi koji su svima problematični.

Partnerski odnosi, od obitelji do prijatelja, društvene zajednice, pa sve do međudržavnih razina, došli su u kritičnu zonu. Vrijeme je nevjere, izdaje, sukoba (čak i oružanih). Iako će se pokušati kompromisima riješiti, to neće uroditi plodom.

Ljudi će buniti protiv autoriteta i pravila. To bi moglo značiti pokretanje štrajkova i formiranje skupina sličnih afiniteta širom svijeta. Velika je vjerojatnost da će izbijati prosvjedi, zbog težnje ka jednakosti i bez pristranosti, za manje policijske brutalnosti i bilo kakve nepravde u društvu. Nažalost, ovo neće biti potaknuto samo strastima, već će izbiti duboko potisnuti bijes sa manifestacijom nasilja i nereda.

Pojavit će se novi lažni proroci, iscjelitelji, astrolozi … koji će za svoje usluge tražiti ogromne svote, a na koncu ćete biti prevareni.

Ako vam je kuća ili ured orijentirana prema Sjeveru, ili su vam ulazna vrata u tom pravcu, to bi u ovoj godini moglo prouzročiti tešku bolest. Naj osjetljiviji organ u ljudskom tijelu će biti pluća.

Ljudi, pokreti, projekti i društva koji će svoj put utirati i na njemu djelovati kroz istinu, ljubav, ispravnost, nenasilje i mir, postat će slavni, prosvijetljeni i ugledni. Da, reći ćete da bi to inače tako trebalo biti, ali ova godina posebno podržava ove vrijednosti.

Uložena energija u sve vrsta učenja i znanja, posebno su podržani ove godine. Neki stari autoriteti na ovom području, još uvijek drže položaje. Ne okrećite im leđa, moglo bi vas svašta zadesiti.

Za razliku od prošle godine, u ovoj godini, opća dobrobit za sva živa bića dolazi kao blagoslov i milost sa Neba. Ovo možete protumačiti na religijski, duhovan ili univerzalan način.

Ovo je globalna Feng Shui analiza. Detaljne analize prostora u kojem se živi ili radi, kao i osobne analize, puno su detaljnije i preciznije u odnosu na vrijeme i prostor.

Feng Shui savjetnik

Luka Merlin