Spavanje i spavaća soba, kao utočište mira – Tematska emisija

Na ovu temu smo već imali emisije, ali svaki puta drugačije. Pa i ova će biti posebna i drugačija. Zašto ? Jer svatko od nas je poseban i drugačiji.

Gotovo da smo prestali samostalno i spontano odabirati gdje ćemo spavati, već nam taj vrlo važan čin življenja, uređuju drugi. Arhitekti, projektanti, proizvođači ovoga i onoga … Čak smo i radiesteziste i Feng Shui savjetnike svrstali u servisnu kategoriju. Nije ni čudo, otuđili i odvojili smo se od mnogo toga, pa i od ovog područja života.

Kada me ljudi kontaktiraju na ovu temu, gotovo da im ništa drugo nije važno, već samo koliko to košta ? Pa se onda traži najpovoljnija ponuda. Takve razgovore brzo okončam, jer nemamo o čemu razgovarati.

Kako zaspite ?, Kako spavate ? Dali sanjate ? Ako ste sa partnerom u krevetu, kakav vam je intiman odnos ? Kako se osjećate ujutro po buđenju ?
Dali ste i koliko vremena posvetili odabiru mjesta spavanja i izboru kreveta, posteljine, boja prostorije, rasvjete … Jeste li već nešto poduzimali i što ?
Molim vas, da se malo zadubite u ova pitanja i da sami sebi podrobno i iskreno odgovorite.

Spavanje je vrlo važno razdoblje svakodnevice. San je nesvjesna meditacija. To nije samo fizički odmor od prethodnog dana.

I još puno, puno toga. Nešto trebamo ostaviti i za samu emisiju, pogotovo u komunikaciji sa vama.
Ako budete otvoreni i imate potrebu i želju da neke stvari poboljšate i promijenite, mogu vam pomoći. Ako vam se ništa ne mijenja, sve smatrate zahtjevnim na bilo koji način, ili vam je super, ili ste odrvenili (otupjeli). U ovom kontekstu možete pod-svijesno od mene očekivati da vam riješim što vi niste ili nećete. U ovom slučaju me nemojte zvati. Nema vam pomoći.

Telefon za kontakt u emisiji je za pozive iz Hrvatske 01 6131333, a iz inozemstva preko Viber ili WhatsApp +38598220595.

Radio Merlin slušajte na www.mixlr.com/radiomerlin ili www.merlin.hr/radio-merlin-uzivo

Za preslušavanje preko 300 snimljenih tematskih emisija i vođenih meditacija www.mixlr.com/radiomerlin/showreel

Do slušanja vam šaljem veliki zagrljaj
Luka Merlin
Duhovni učitelj i iscjelitelj